genel_secim

2015 genel seçimleri ne zaman, Geride bıraktığımız gün Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda AKP Bursa İl Kongresi’ne katılım gösteren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 2015 genel seçimlerinin ne zaman yapılacağını açıkladı. Gelen bilgilere göre genel seçimler 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da rahatsızlıkları nedeniyle kongreye katılamadığını ifade eden Arınç, sağlık temennilerini iletmeyi de unutmadı. Genel Seçimlere ait detaylı bilgilerin yakın zaman içerisinde kamuoyuna daha fazla sunulması bekleniyor.

“SEÇİMLER İLK SINAVIMIZ OLACAK”

5 ay sonra milletvekili seçimi yapılacağını hatırlatan Arınç, Başbakan Ahmet Davutoğlu yönetiminde ilk sınavlarını vereceklerini kaydetti. Arınç, “Önümüzdeki başarı, hepimizin ilk sınavı ve mutlaka büyük bir başarısı olacaktır. Onun için kendisi çok çalışıyor, çok
koşturuyor.“ şeklinde konuştu.

7 HAZİRAN’DA SEÇİM VAR

Konuşmasında Bursaspor’a da değinen Arınç, büyükşehir belediyesinin stat inşaatını sürdürdüğünü dile getirdi. Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bursaspor’un başarısı hepimizin başarısıdır. Süper lig şampiyon Bursaspor’u her zaman desteklemek isteriz. Ama bu konuda büyükşehir belediyesi, dünyada takdir edilen bir büyük projeyi gerçekleştiriyor. Şimdilik ismi Büyükşehir Belediyesi Stadı olan 42 bin seyirci kapasiteli dünyanın ilk 10 satı
içerisinde sanıyorum ilk beşin içinde bir stat. Bu da 2011’de seçim öncesinde temelini atmıştık. Şimdi başkan tarih verdi, Veysel Eroğlu gibi, ‘Haziran’da açacağız’ dedi. ‘Her şeyimiz bitti bitiyor’ dedi. 7 Haziran’da seçim var. 7 Haziran’dan 10 gün önce de siyasi yasaklar başlar. Siyasi yasaklar başlarsa biz bunun açılışını yapamayız. Sen de yapamazsın ben de ederse en geç 20 Mayıs’tan, 29 diyeceğim ama yasak kapsamına giriyor. 20 Mayıs’ta başkan gayret ete, dörtnala çalışsınlar, gece gündüz, bu stadı açalım.
Başkanımız vaat ediyor, Real Madrid gelecek, stadın açılışında maç yapacak diyor. E, Real Madrid gelsin, Bursaspor ile maç yapsın, 2-0 mağlup uğurlayalım inşallah. Barcelona’ya da razıyız sayın başkanım. İkisinden biri gelsin de hangisi gelirse gelsin. Büyükşehir stadını, inşallah siyasi yasaklara girmeden açacağız.”


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir