Farklı işlere imza atarak hem insanları şaşırtan hem de çok paralar kazandıran iş fikirleri arasında en çok dikkat çekenler, nedense hiç akıllara gelmeyen ama yapıldığında “aa, çok mantıklı” tepkisine neden olan şeylerden oluşur. Teknolojik gelişmeler ve kişilerin son yılardaki eğilimleri düşünüldüğünde 2019 yılına pata kazanmanızı sağlayacak pek çok iş fikri bulunuyor.

  • Sağlıklı Gıda Pazarlama

Kadının iş hayatındaki yerinin artması ve kişilerin sağlıklı yaşama ayak uydurma çabaları göz önüne alınırsa hem kadını ev konusunda rahatlatacak hem de sağlıklı gıdalar, organik yiyecekler ile beslenme imkanı sunabilen bir platform oluşturabilirsiniz.

  • İnternet Reklam Ajansları

Bildiğiniz gibi artık pek çok sektör online alanlara daha çok yöneliyor. Özellikle 2019 yılında daha da önemi artacak internet fırsatlarına şimdiden ayak uydurup, kendinize online ortamda bir şirket kurarak işlerinizi 2’ye katlayabilirsiniz.

  • Yaşlılar İçin Özel Bakım Şirketleri

Kendi isteği veya çocuklarının isteğiyle eğitimli kişiler tarafından kendi evlerinde bakımları yapılacak, gerekirse doktor ve hemşire desteği sağlanacak hatta ve hatta bu konuda daha detaylı ayrıntılara yer verilecek iş fikirleri ile 2019 yılını değerlendirebilirsiniz.


Like it? Share with your friends!

0
editor

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir