Finans Kongresi

2014 finans kongresi, Ülkemizin en köklü kariyer kulüplerinden biri olarak değerlendirilen Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, bu sene de yine Finans Kongresi’ni gerçekleştiriyor. Bu sene 9. kez düzenlenecek olan kongrede birçok farklı konu ele alınacak. Bankacılığın Geleceği, İstanbul Finans Merkezi, FMCG Sektöründe Finans ve Davranışsal Finans oturumlarının gerçekleşecek olacağı Finans Kongresi 2014’ün katılımcıları da yine oldukça önemli isimler. Finance Break adıyla da geçmekte olan etkinlik 5 gün sürecek; bu tarih aralığı ise 8 – 12 Aralık.

Akbank CEO’su Hakan Binbaşgil, Prada CFO’su Donatello Galli, Kalkınma Bakanlığı-İFM Daire Başkanı H. Sefa Çavdaroğlu, Unilever Finanstan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ivan Blanken gibi isimlerin ağırlanacağı Finance Break 8-12 Aralık tarihleri arasında saat 17.30’da Boğaziçi Üniversitesi İbrahim Bodur Oditoryumu’nda gerçekleşecektir.

Akbank`ın ana sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlik oturumların yanında fuaye alanında kurulacak şirket standları ile öğrenciler ve şirketlerin tanışmasına imkan verecektir. 5 günlük katılımın sonunda katılım sertifikası verilecek olan Finance Break etkinliği Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü bünyesindeki Ekonomi ve Finans Alt Kurulu tarafından düzenlenecek.


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir